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みなさま、おはようございます!

みなさんは普段、どんな朝ご飯を食べていますか?
私は夏でも「温かい朝ご飯を食べたい派」なので、
朝食はほぼ毎日オートミール。
それでも、あまりにも暑い日が続くと、Bircher Muesli(冷製オートミール)を食べたくなります。

作り方は簡単。

< 材料 > 一人分
押し麦                     2/3カップ
リンシード                   大さじ1
アップルジュース(出来ればオーガニックのもの) 50ml
りんご                     1/4個
プレーン・ヨーグルト              大さじ3
季節のフルーツ                 適宜
ロースト・ナッツ                適宜
はちみつ                    適宜

< 作り方 >
前日に、押し麦とアップルジュースをボールに入れて浸しておきます。

翌朝、リンゴをすりおろし、ヨーグルト、季節のフルーツ、ロースト・ナッツ、
はちみつをかけて、よく混ぜて食べます。
固いようなら、アップルジュースかヨーグルトを足しても。

今年の夏の朝ご飯に、是非お試しください!

G’day! Everyone!

What do you usually have for your breakfast?
I’m a “cooked/hot breakfast person” so I eat oat meal for breakfast almost every day. However, on a hot day, I’d rather eat Bircher Muesli (cold oatmeal) for breakfast.

It’s easy to cook.

< Ingredients > Serves 1
Rolled Oats 2/3 cup
Linseeds 1 Tbs
Apple Juice(preferably, Organic) 50 ml
Apple 1/4
Plain Yoghurt 3 Tbs
Seasonal fresh fruits to serve
Honey to serve
Roasted Nuts to serve

< Method >

The night before, place the Oats and Apple Juice in a bowl. Cover and soak overnight.

In the morning, grate the apples and add to the bowl of soaked oats.
Add the yoghurt and honey and mix together well. You could add more Apple Juice or Yoghurt to loosen the mixture if it’s too thick.
Top with your fruit selection and sprinkle with the nuts.

Why not try this for breakfast this summer?

 

この記事を書いた人
Nice to meet you!

【オーストラリア】G'day! オーストラリア、メルボルンの朝便り。

オーストラリア・メルボルン在住レポーターから届く朝時間
Written by

chaco(オーストラリア在住)

(オーストラリア・メルボルン滞在中)

2008年9月、ワーキングホリデーのためメルボルンへ。現在はカフェで料理関係の仕事をしつつ、体に良くてバランスの取れた食生活を提案するプライベート・シェフ、料理講師として活躍の場を広げるべく奮闘中。

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